A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рава-Руський
заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3
Рава-Руської міської ради
Львівського району Львівської області

Причини кинути курити

Дата: 17.04.2024 14:26
Кількість переглядів: 12

Причини кинути курити

 

Найкращий спосіб кинути курити — це взагалі не починати 😉 Але якщо ти раптом перейшов на сторону курців (або хтось з твоїх рідних вживає нікотинові та тютюнові вироби) — лови кілька вагомих причин позбутися цієї залежності:

 

👉🏻 Здоров’я. Відмовившись від тютюнових виробів, ти отримуєш всі шанси прожити довше, якісніше й щасливіше життя.

 

👉🏻 Фінансові переваги. Погодься, куріння — дороге задоволення. Пропонуємо підрахувати: якщо за день ти викурюєш пачку сигарет вартістю 60 гривень, то твої річні витрати на тютюн становлять близько 22 000 гривень! Набагато краще задонатити цю суму нашим захисникам, чи не так?

 

👉🏻 Зовнішній вигляд. Нікотин негативно впливає на шкіру: вона стає сухою та сіруватою. Через надмірну сухість шкіри на обличчі швидше з’являються зморшки. А ще від куріння жовтіють зуби та кінчики пальців.

 

👉🏻 Ще швидша перемога України. Так-так, цей день наближується завдяки маленьким крокам кожного українця, а здоровий організм та хороше самопочуття лиш даруватимуть тобі більше сил для допомоги Україні.

 

Малувато причин? Ось тобі ще понад 100 від Всесвітньої організації охорони здоров’я: https://www.who.int/ru/news-room/spotlight/more-than-100-reasons-to-quit-tobacco

 

#NicotineTobaccoFreeSchools

#ТурботаПроЗдоров’яТвійВнесокУПеремогу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень