A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рава-Руський
заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3
Рава-Руської міської ради
Львівського району Львівської області

У нашої школи – новий сайт!

Дата: 04.04.2022 09:27
Кількість переглядів: 117

У квітні розпочав роботу новий сайт Рава-Руського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 за адресою rava3.school.org.ua

Новий сайт створений відповідно до норм Закону України "Про освіту", які передбачають, зокрема, що заклади освіти формують відкриті та загальнодоступні ресурси з інформацією про свою діяльність та оприлюднюють таку інформацію. 

Відтак, на нашому новому сайті, як і на старій версії, розміщена уся інформація щодо установчих, фінансово-господарських, звітних та інших документів відповідно до згаданих норм.

Крім того, на сайті також можна ознайомитись з новинами зі життя школи, досягнення учнів, роботою вчителів.

У порівняння зі старим новий сайт Рава-Руської школи №3 розміщений на українських платформах та доменах. Доменне ім'я, зокрема, приведено також і у відповідність до нової назви, яку наш заклад отримав у 2021 році.

У новому сайті також з'явилась версія для користувачів з порушенням зору, а також можливість автоматичного перекладу інформації на вісім мов.

Сподіваємось, усім відвідувачам нашого сайту буде приємно та зручно ним користуватись і на ньому вони знайдуть усю необхідну інформацію!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень